Αρχική Εταιρία Επικοινωνία

ΑρχικήΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Η επίπλωση και η διακόσμηση του χώρου σας είναι κάθε φορά για εμάς μία νέα πρόκληση. Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για την επίπλωση του νέου σας σπιτιού ή θέλετε να αλλάξετε το ύφος της διακόσμησης του χώρου σας, το έμπειρο team των διακοσμητών μας είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

Η επιλογή ενός καναπέ για το σαλόνι σας ή οι διαστάσεις της τραπεζαρίας σε συνδυασμό με τις καρέκλες, είναι για εσάς μία προσωπική υπόθεση, αλλά συχνά και δύσκολη. Μαζί, μπορούμε να διαμορφώσουμε τα υλικά, τα χρώματα και τα υφάσματα που θα ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ σας και την προσωπικότητα και τις διαστάσεις του χώρου σας.

Είμαστε Bed Experts, αφού είμαστε οι μοναδικοί που διαθέτουμε απόλυτη εξειδίκευση σε κρεβάτια containers με αποθηκευτικό χώρο. Προσαρμόζουμε για εσάς το κρεβάτι container που χρειάζεστε, στις διαστάσεις που εξυπηρετούν το χώρο και τις ανάγκες σας, με ανατομικό τελάρο και διπλές ανεξάρτητες ανακλήσεις.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και κλείστε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας. Θα καταγράψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και θα σχεδιάσουμε το χώρο σας, ενσωματώνοντας τις ιδέες σας σύμφωνα με τις προτεραιότητες, το budget και την αισθητική σας.

  • Δωρεάν συμβουλές διακόσμησης.
  • Μελέτη του χώρου.
  • Custom made επίπλωση, με εξειδίκευση στα κρεβάτια container.
  • Παράδοση και συναρμολόγηση στο χώρο σας.

Αυτές είναι οι υπηρεσίες που σας παρέχει η εταιρεία Ιγγλέσης, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο σύγχρονο lifestyle.